Rüyada tarak görmek iyi midir, kötü müdür? Evliler ve bekarlar için farklı yorumlanır

Rüyada tarak görmek iyi midir, kötü müdür? Evliler ve bekarlar için farklı yorumlanır

Rüyada tarak görmek, rüyayı gören kişinin evli veya bekar olmasına göre farklı tabirleri içerir. Bununla birlikte, huzur ve rahatlık olarak yorumlanır. Öte yandan rüyada eski tarak görmek, uzaklardan müjdeli bir haber geleceğine işaret eder. İşte, rüyada tarak görmenin tabiri...

Rüyada tarak görmek, kimi rüya yorumcularına göre rüya sahibinin bir yolculuğa çıkacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada tarak görmenin; saç taradığını görmek, tarak aldığını görmek, süslü tarak görmek gibi farklı anlamları bulunur.

RÜYADA TARAK GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada tarak görmek hem maddi hem de manevi ferahlama olarak yorumlanır. Rüyada tarak gören kişi kafasına taktığı her türlü düşünceyi nihayete erdirir ve rahat bir nefes alır. Kişi eğer emekli olmak için gün sayıyorsa, emekliliğine ulaşır, bekar oğlu ve kızı varsa evlendirir ve aklına takılan konulardan bu şekilde kurtulmuş olur.

Rüyada tarak görmek, aynı zamanda, bekar olan kişiler için hayırlı bir evliliğe, evli kişiler içinse mutlu ve huzurlu bir aile yaşamına delalet eder.

Rüyada tarak görmek, kimi tabirlerde, rüya sahibinin gezip eğleneceği bir yolculuğa çıkacağına ve kafasını dinleyeceğine işaret eder. Bununla birlikte, rüyada tarak gören kişi, uzun süreli ve yoğun bir iş hayatına gireceğine, yorgun düşeceğine ve sevdiklerine eskisi kadar zaman ayıramayacağına işaret eder.

RÜYADA SAÇ TARADIĞINI GÖRMEK

Rüyada saç taradığını görmek, rüyayı gören kişinin durumuna göre farklı şekillerde yorumlanır. Rüyayı gören kişi bekar bir kadın ise, hayırlı bir evlilik yapacağına, rüya sahibi bir erkek ise, eşinin ağırbaşlı ve sabırlı biri olacağına ve rüyayı gören kişi eğer evli ise, bir süredir kötü giden işlerinin yeniden yoluna gireceğine delalet eder.

RÜYADA TARAK ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada tarak aldığını görmek, rüya sahibinin bir seyahate çıkacağı anlamını taşır. Rüyada görülen tarak eski ise, uzak yoldan gelecek bir haber olarak yorumlanır.

RÜYADA SÜSLÜ TARAK GÖRMEK

Rüyada süslü tarak görmek, zarafet sahibi ve güzel bir kadın olarak yorumlanır. Rüyada süslü tarak gören kişi eğer bir erkek ise, böyle bir kadın ile evlenir. Rüya sahibi eğer evli bir kişi ise, güzel bir kadının yardımını görür.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN