Rüyada soba görmenin yorumu | Rüyada soba görmek ne anlama geliyor?

Rüyada soba görmenin yorumu | Rüyada soba görmek ne anlama geliyor?

Rüyada soba görmek, rüyanın görüldüğü mevsime göre farklı şekillerde yorumlanır. Kış mevsiminde rüya soba görmek, bolluk ve bereket anlamları taşır. Yaz aylarında görülen soba ise, üzüntü ve keder olarak yorumlanır. karar.com olarak en iyi rüya tabirlerini haberimizde bir araya getirdik…

 

Rüyada soba görmek, eğer soğuk havaların yaşandığı günlerde görülmüşse, rüya sahibinin umutla beklediği bir haber gelecek demektir. Soba yaktığını görmek, soba sattığını görmek gibi farklı anlamlar taşıyan rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA SOBA GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada soba görmek, bekar kişiler için hayırlı bir evlilik evli kişiler için ise huzurlu ve mutlu bir yaşam olarak tabir edilir. Mevsimin kış olduğu dönemde rüyada soba görmek, rüya sahibinin başarılar elde edeceğine, beklediği mutlu haberi alacağına delalet eder. Bununla birlikte rüyada soba görmek, rüyayı gören kişinin kısmetinin artacağına ve bolluk bereket içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada soba görmek, eğer yaz aylarında ya da sıcak günlerde görülmüş ise, yakın zamanda yaşanacak keder ve üzüntü verici olaylara işaret eder.

SOBA YAKTIĞINI GÖRMEK

Rüyada soba yaktığını görmek, eğer kış günlerinde görülmüş ise, rüya sahibinin kısmetinin açılacağına ve bolluk, bereket içinde yaşayacağına delalet eder. Ancak kişi rüyada soba yaktığını yaz aylarında görürse, işlerinin ters gideceğine, dert ve üzüntü ile yaşayacağı günlerin çok yakında olduğuna işaret eder.

SOBA SATTIĞINI GÖRMEK

Rüyada soba sattığını görmek, rüyayı gören kişinin işlerinde birtakım olumsuzluklar yaşayacağına işaret eder. Rüyada soba sattığını gören kişi, emeklerinin karşılığını alamaz, sorunlarla dolu, sıkıntılı günler geçirir.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

SOBA İÇİNDE ATEŞ GÖRMEK

Rüyada soba içinde ateş görmek, genellikle olumlu olarak yorumlanır. Rüya sahibi eğer evli bir kadın ise, bu yakın zamanda hamile kalacağı ve bir evlat sahibi olacağı şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda bu rüya, huzur, bolluk ve bereketi temsil eder.

20-02/20/eski-soba-gormek-0940.jpg

SOBA BORUSU GÖRMEK

Rüyada soba borusu görmek, rüya sahibinin çevresinde olan, sıkıntılı anlarında yardıma koşmaktan asla geri durmayan ve dertlerine derman birilerinin olduğuna işaret eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN