Nike tutkunlarına kötü haber! O fiyatın üzerindekiler artık Türkiye'ye gelmeyecek: Kötü haberi ünlü ekonomist verdi

Nike tutkunlarına kötü haber! O fiyatın üzerindekiler artık Türkiye'ye gelmeyecek: Kötü haberi ünlü ekonomist verdi

Nike severler bu haberi duyunca çok üzülecek. Resmen artık Türkiye’ye getirilmeyecek. Ünlü ekonomist Nike hayranlarına o üzücü haberi verdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Amerika Birleşik Devletleri merkezli, önde gelen spor ayakkabı, spor giysi ve spor aksesuarları tasarımcısı ve pazarlayıcısı şirket Nike, dünya genelinde oldukça popüler ve ilgi gören bir marka olarak biliniyor. Öyle ki bazı insanlar Nike markasının özellikle ayakkabılarından kendine koleksiyon bile yapıyor. Lakin Türkiye’deki Nike sevdalıları bu haber karşısında hüsrana uğrayacak.

yeni-proje-1.jpg

TÜRKİYE SEVKİYATI DURDURULDU

Sosyal medya hesabı üzerinden önemli gelişmeleri paylaşan gazeteci Turhan Bozkurt, edindiği son bir bilgiyi daha sosyal medyadan paylaştı. Bozkurt, yaptığı paylaşımda Nike markasının artık 150 euro üzerindeki siparişlerin Türkiye sevkiyatını durdurduğunu açıkladı. Ünlü isim, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Nike, 150 euro üzerindeki siparişlerin Türkiye'ye sevkiyatını durdurdu.”

yeni-proje-2-001.jpg

1964 senesinden beri giyim ve ayakkabı sektörünün en gözde isimlerinden biri olan Nike’ın özellikle de son yıllarda ciddi ilgi görürken Türkiye için böyle bir karar alması Nike severlerin hiç hoşuna gitmedi. Bu markanın hayranı olup yurtdışından özel siparişler veren kişiler bu duruma sosyal medyadan tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN