Müge Anlı'da herkesin dört gözle takip ettiği olayda gelişme! 2 gün arayla sırra kadem basmışlardı

Müge Anlı'da herkesin dört gözle takip ettiği olayda gelişme! 2 gün arayla sırra kadem basmışlardı

Yaklaşık 3 hafta önce hastaneye diye çıktığı evine bir daha geri dönmeyen 52 yaşındaki Nuran Şahin, Antalya’da kayıplara karıştı. Şahin’in ardından 2 gün sonra sevgilisi Gökmen Fetullah Kaya da motosikleti ile sırra kadem basınca, tarafların aileleri soluğu Müge Anlı’da aldı. Türkiye’nin takip ettiği o olayda ise bugün yeni bir gelişme yaşandı…

17 Nisan tarihinde Antalya Gazipaşa’da bulunan evinden Alanya’ya giden Nuran Şahin, eşi ve çocuklarıyla yaşadığı evine bir daha geri dönmedi. Olaydan 2 gün sonra da sevgilisi olduğu öğrenilen Gökmen Fettullah Kaya kayboldu.

Esrarengiz bir şekilde kaybolan ikili ile ilgili olarak yeni detaylar peş peşe ortaya çıkardı. Nuran Şahin’i kaybolduğu gün Alanya’ya köylüsü Durmuş Ali Çelik’in, götürdüğü ilk kez Müge Anlı’nın programında konuşuldu. Çok bilinmeyenli çifte kayıpta Nuran Şahin’le alakalı ilişki iddiaları karşısında eşi Mustafa Şahin’in tepkisizliği dikkat çekti.

muge-anli-nuran-sahin-olayi-1-001.jpg

GÜVENLİK GÖRÜNTÜSÜ KAYITLARINA ULAŞILDI

Hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler ise önemli ipuçları elde etti. Önce Gökmen Fettullah Kaya’nın takıldığı güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı, peşinden ise kameralara göre takip etmiş olabileceği güzergahlar belirlendi. Araştırmaların sonucundan 2 kamera arasında sırra kadem basan Kaya’nın, Nuran Şahin’i de son gören kişi olduğu belirlendi.

DİK YAMAÇTAN ATILDILAR MI?

Görgü tanıklarının Müge Anlı’ya konuşmasıyla birlikte çifte kayıpta çözüme bir adım daha yaklaşıldı. Önce ikilinin Çeçek Mevki olarak bilinen dik yamaçtan atılmış olabileceği iddiası gündeme geldi. Bu iddianın ardından bölgede geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı.

muge-anli-nuran-sahin-olayi-2-001.jpg

Ardından, Nuran Şahin’in kaybolmadan 1 gün sonra Gökmen Fetullah Kaya’yı gören ve gördüğü yerde olmasını garip bulan çoban Müge Anlı’ya ulaştı. Çobanın Gökmen Fetullah Kaya’yı gördüğü yere 500 metre mesafede olan noktada motosiklet bulundu. İlk incelemelere göre motosikletin Gökmen Fetullah Kaya’ya ait olduğu belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin delil toplama çalışmaları canlı yayınla ekrana gelirken, Müge Anlı motosikletin bulunduğu bölgede ikili ile alakalı başka ipuçlarının da olabileceğine dikkat çekti. Motosikletin olduğu yerde ceset aranacağı bilgisi de seyirciye aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN