Müge Anlı'da akıl tutulması yaşatan olay! 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı: ‘Karım benim torunumu mu doğuracak’

Müge Anlı'da akıl tutulması yaşatan olay! 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı: ‘Karım benim torunumu mu doğuracak’

ATV’nin en çok izlenen programları arasında yer alan Müge Anlı’da akıllara durgunluk veren yeni bir olay yaşandı. 29 yaşındaki kadının 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığı iddiaları duyanları şaşkına çevirdi. Stüdyoda ortaya çıkanlar “yok artık” dedirtti. İşte detaylar…

Hafta içi her gün ATV’de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert birbirinden enteresan olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. Faili meçhul cinayetlerin çözüldüğü, kaçırılma olaylarının işlendiği Müge Anlı’da yine kan donduran bir olay yaşandı. Hem stüdyodakiler hem ekran başındakiler duydukları karşısında resmen şok geçirdi. 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını canlı yayında itiraf etti.

ÜVEY OĞLU İLE KAÇTI

Mynet’te yer alan habere göre, 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı. İddiaların odağındaki kadın Müge Anlı’nın canlı yayınına bağlanarak söylenen her iddiayı itiraf ederek doğru olduğunu söyledi.

yeni-proje-18.jpg

“KARIM TORUNUMU MU DOĞURACAK?”

Mağdur koca Umut, yaşadıklarını anlatarak canlı yayında şu sözleri söyledi:

"Ben bu kötülüğü düşmanlarımdan bile görmezdim. Benim ilk evliliğimden olan Mustafa Yitik ile 9 yıllık eşim Tuğçe Akpençe birlikte kaçtılar. Bunlar bu tezgahı 1 yıl önceden kurmaya başlamışlar. Beni hapse attırıp istedikleri gibi at koşturmak istediler. Tuğçe beni boşanmaya ikna etti. Boşanırsak kozmetik dükkanı açarız kadın desteklerinden faydalanırız dedi. Biz sadece kağıt üzerinde boşandık. Buna herkes şahit Lüleburgaz'da. Böyle bir şey aklıma gelmeyeceği için de küçük kızın velayeti anneye verildi. Sonra kendi ağzıyla 10 aydır birlikte olduklarını, birbirlerine aşık olduklarını itiraf ettiler. Çok acı bir durum. Düşünme kapasitemi yitirdim. Ya bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?"

yeni-proje-16-001.jpg

CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ

İddiaların hedefindeki Tuğçe Akpençe, canlı yayına bağlanarak, "Söz konusu durum doğrudur" diyerek her şeyi itiraf etti.

yeni-proje-17.jpg

Müge Anlı, Tuğçe Akpençe'ye tepki göstererek, "Ama siz o eve girerken o çocuğun annesi olmak için eve girdiniz" dedi. Akpençe ise Anlı'ya, "Müge Hanım onun için söyleyecek bir şey yok. Evet böyle bir şey oldu.8-9 ay önce birlikteliğimiz başladı bizim." karşılığını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN