Kozmetik dünyasında Türk-Kore işbirliği: Kaliteden ödün vermeyiz, insan sağlığı her zaman önceliğimizdir

Kozmetik dünyasında Türk-Kore işbirliği: Kaliteden ödün vermeyiz, insan sağlığı her zaman önceliğimizdir

Uraw Kozmetik, sektördeki yerini sağlamlaştırarak önemli bir adım attı. Uraw Kozmetik'in Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şerifoğlu, AR-GE çalışmalarına verdiği önemi vurgulayarak Güney Kore'nin kalitesini Türkiye'ye taşıdıklarını belirtti. Şerifoğlu, 'Kaliteden ödün vermeyiz, insan sağlığı her zaman önceliğimizdir' dedi.

Kozmetik sektörü, global ticaret hacminde önemli bir yer edinirken, Türkiye'den de başarı hikayeleri gelmeye devam ediyor. Son dönemde kozmetik sektöründe Güney Kore ürünlerinin popüler hale gelmesi, Uraw Kozmetik'i de harekete geçirdi. Marka, 2024 yılında ürün ambalajlarını ve logosunu yenileyerek taze bir görünüm elde etti.

yeni-proje-9.jpg

'ASLA KALİTEMİZDEN TAVİZ VERMEYİZ'

Kozmetik sektöründe yeniliklere imza atan iş insanı Servet Şerifoğlu, "Kozmetik ürünleri direkt ciltle temas ettiği için asla kalitemizden taviz vermeyiz. İnsan sağlığı en önemli misyonumuz" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN