'Kimler Geldi Kimler Geçti' Netflix'te yayında

'Kimler Geldi Kimler Geçti' Netflix'te yayında

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Serenay Sarıkaya, Boran Kuzum, Metin Akdülger ve Hakan Kurtaş'ı buluşturan "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisi, Netflix'te yayınlandı.

Netflix'in yeni yerli dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti, bugün itibarıyla platform kütüphanesine eklendi. Ünlü senarist Ece Yörenç'in yaratıcılığını üstlendiği dizi, 8 bölümüyle izleyicisi ile buluşuyor.

Dizinin başrolündeki Serenay Sarıkaya'ya Boran Kuzum, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Esra Ruşan, Ahmet Rıfat Şungar ve Meriç Aral eşlik ediyor. Dizinin yönetmen koltuğunda da Bertan Başaran oturuyor.

DİZİNİN KONUSU

Başarılı avukat Leyla Taylan ihanetle biten ilk aşkının acısından kurtulmak için kendini yıllar sonra yeniden flört dünyasına atar. Arkadaşları ve yakışıklı şef Şeyyaz’ın yardımıyla ayrılığın acısından sıyrılıp “yılın boşanma davası” sayılan bir davada ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu’nun vekili olur. Karşısında 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış ilişki katili bir koleksiyoner olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla, “hem suçlu hem güçlü” olan bu “narsist” adama karşı müvekkilini en ateşli şekilde savunacaktır. Ancak o ateşle ortalık toz duman olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN