Kibariye'den şok itiraf! İhanet ve dolandırıcılık sorusunu yanıtladı: "Her erkek yapar, yapmayan yok"

Kibariye'den şok itiraf! İhanet ve dolandırıcılık sorusunu yanıtladı: "Her erkek yapar, yapmayan yok"

Roman asıllı ünlü şarkıcı Kibariye'den şok itiraf! İhanet ve dolandırıcılık sorusuna yanıt verdi: "Her erkek yapar, yapmayan" yok diyerek cevap verdi...

Ünlü şarkıcı Kibariye, Kıbrıs'ta gerçekleştirdiği bir konser öncesinde basın mensuplarıyla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Basın mensuplarının sorularını içtenlikle yanıtlayan Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık'ın sürekli gündeme gelen ihanet ve dolandırıcılık iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"HER ERKEK YAPAR, YAPMAYAN YOK"

Kibariye borçlarını ödemedi mi? - Son Dakika Magazin Haberleri

Akşam'da yer alan haberde, Kibariye'nin verdiği röportajda dikkat çeken ifadelerinden biri ise şu şekildeydi: "Kocamı çok seviyorum. Her erkek yapar, yapmayan yok. Önemli olan benim düzgün durmam. Annem, bana böyle öğretti. Kocasını, çocuklarını, torununu çok seven bir kadınım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN