Hafızanız size oyun oynuyor! Keskin gözlüler gizli atkıyı şıp diye buluyor! Yalnızca 9 saniyeniz var

Hafızanız size oyun oynuyor! Keskin gözlüler gizli atkıyı şıp diye buluyor! Yalnızca 9 saniyeniz var

Hafızanızı zorlayın bu testin tadını çıkarın. Görsel bulmacalar zekanızı zorlarken hafızanızı da ölçecek. Kimin gözleri daha keskin diyerek haydi hep birlikte bu testte geçelim. Resimde saklanan atkıyı yalnızca 9 saniyede bulabilene herkes “Helal olsun” diyor.

Görsel zeka testleri hafızanızı zorlarken zihninizin derinliklerine ulaşma fırsatı tanıyor. IQ seviyesi yüksek kişiler anında testin doğru yanıtını bulurken 9 saniyelik sürede kaç saniyede bulabileceğinizi test edip öğrenelim. Gelin testi hep birlikte çözelim.

RESİMDEKİ GİZLİ ATKIYA ODAKLANIN

Görsel içerisinde bulunan gizli atkıyı 9 saniyede bulan süper zeki çıkıyor. Aile fertlerinizle yarışabileceğiniz gibi arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde de bu test ile eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Kronometrenizi ayarladıysanız bakalım hanginiz daha zeki çıkacak.

1

2

3

4

5

6

7

8

9…

Hala yanıtını bulamadıysanız eğlenceye devam ederek anın tadını çıkarın. Testin cevabını aşağıda sizlerle paylaşmış olacağız.


ekran-alintisi.jpg

Tekrar deneyip yine de yanıtı bulamadıysanız cevap aşağıda sizi bekliyor.

TESTİN YANITI

efseagd.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN