Dünyanın sadece %1’ini oluşturuyor! En zengin isimler bu 3 burçtan çıkıyor! Sizde zenginler listesinde olabilirsiniz

Dünyanın sadece %1’ini oluşturuyor! En zengin isimler bu 3 burçtan çıkıyor! Sizde zenginler listesinde olabilirsiniz

Dünyanın yalnızca küçücük bir kısmını oluşturan zengin nüfus birçok kişinin dikkatinde yer alıyor. Dünyanın en zengin insanları tüm nüfusun yalnızca %1'ini oluştururken o isimlerde bu üç burçtan çıkıyor. Siz de dünyanın en zenginleri arasında yer alabilirsiniz. İşte zengin olmak için doğan o burçlar…

Dünyada bulunan milyarda insanların %88'ini erkekler %65'ini beyaz ve %90'ını 50 yaş ve üzeri kişiler oluşturmaktadır. Bunun yanı sıra zenginlerin ortak bir özelliği ise burçları oluyor. Bu 3 burca sahip insanlar zenginliği yakalamak için her yolu deniyor. İşte zengin olmak için doğan o burçlar…

ralph-lauren.jpg

TERAZİ BURCU (23 Eylül - 22 Ekim)

Dünyadaki en zengin insanların %12'sini oluşturan burç terazi burcu oluyor. Yönetim evi Venüs olan bu burç adalet terazisine temsil ederken güçlü bir estetik anlayışı da beraberinde getiriyor. Yetenekli burçlar arasında yer alan teraziler sosyal olarak geniş bir çevreye sahip olmakla birlikte elit sosyal çevrelere davet edilme konusunda da oldukça zevklidirler.

Terazi burcu olup milyarder olan kişiler arasında Ralph Lauren yer alıyor. Dünyanın en zengin marka imparatorluklarından birine sahip olan Lauren zenginler listesinde yer almaktadır.

Aşırı zenginler arasında olup da terazi burcu olanların arasında Walmart servetinin varisi sanat küratörü, koleksiyoncu ve müze başkanı Alice Wolton ve dünyanın en büyük moda para kentecisi Inditex kurucusu Amancio Ortega yer alıyor

bernard-arnault-1.jpg

BALIK BURCU (20 Şubat – 20 Mart)

Dünyada bulunan milyarderlerin %11'ini oluşturan balık burcu hayalperestlikleri ile birlikte parayı da beraberinde getiriyor. Dünyanın en büyük lüks ürünlerinin yer aldığı şirket LVMH'nin kurucusu ve CEO'su Bernard Arnault balık burcu kişiler arasında yer alıyor. Balık burcu olup Milyarder olan bir diğer isim ise Nike'ın kurucu ortağı Phil Knight ve Rupert Murdoch bulunuyor.

BOĞA BURCU (20 Nisan - 20 Mayıs)

Dünyada zengin milyarderlerin %10'unu oluşturan boğa burcu astrolojide zenginliğin yönetildiği ikinci evin burcu olarak da biliniyor. Süslü şeyleri ve onu elde etmek için kutsal eziyeti seven boğa burçları kendine hakim olan ve inatçı olan karakterleri ile de biliniyor. Amaçları her ne olursa olsun istikrar ve tavizsiz konfor olurken ünlü milyarderler de bu burçtan çıkıyor.

james-dyson.jpg

Milyarder olup boğa burcu olan kişilerin arasında herkesin tanıdığı Facebook'un kurucu ortağı ve CEO'su Mark Zuckerberg yer alıyor. Dünyanın dört bir yanına yayılan ve herkes tarafından kullanılan Dyson'ın patronu James Dyson, David Koch ve Altana'nın varisi/BMW hissedarı/hayırsever/Almanya'nın en zengin kadını Susanne Klatten yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN