Doğum tarihinizin son numarası tüm kişiliğinizi ortaya çıkarıyormuş! Lider, zeki, parayı seven... Hemen bakın ve öğrenin

Doğum tarihinizin son numarası tüm kişiliğinizi ortaya çıkarıyormuş! Lider, zeki, parayı seven... Hemen bakın ve öğrenin

Doğum tarihinizin son numarasına bakarak kişilik özelliklerinizi öğrenebilirsiniz. Lider mi? zeki mi? yoksa parayı sever misiniz? Sadece doğum tarihinizi odaklanarak kişilik özelliklerinizin hepsini öğrenebilirsiniz. İşte doğum tarihine göre kişilik özelliği…

Doğum tarihinizin karakteriniz üzerinde etkili olduğunu hiç düşündünüz mü? Yaşam kalitemiz üzerinde adımız ve doğum saatimizin etkileri bilinirken doğum tarihinizin de numerolojik etkileri karakterinizi etkiliyor. Bazı sayıların entelektüel yetenekleri güçlendirdiği bilinirken bazı kişiler mıknatıs gibi bazı noktalara çekilirken doğum tarihinin numerolojik özelliklerinden etkileniyor. İşte doğum tarihine göre kişilik özelliği…

DOĞUM TARİHİNE GÖRE KARAKTER ÖZELLİKLERİ

0 veya 1: Doğum tarihinin sonu 0 veya 1 olan kişiler metal elementi insanlarıdır. Doğum yılının son rakamı sıfır veya bir olması durumunda kararlı bir karakter ve hatır sayılır iradeli bir yapıya sahip olduğunu söylenebilir. Zeki, amaçlı, ancak otorite ve tanınma arayışında olan son derece dürtüsel bireyler olduğu söylenebilir. Bu kişilerin liderlik özelliklerine sahip olduğu görülürken her zaman güç için çabaladıkları nüfus sahibi oldukları lüksü ve parayı sevdikleri bilinir.

dogum-tarihi-kisilik.jpg

2 veya 3: Doğum tarihinin sonu 2 veya 3 olan kişiler su elementi insanlarıdır. Doğum tarihindeki son rakamların 2 veya 3 olması olağanüstü yaratıcı yetenekleri de beraberinde getiriyor. Bu kişilerin sezgisel olduğu görülürken zeki aynı zamanda kolayca iletişim kurmayı Başaran kişiler olduğu da bilinmektedir. Öğrenme yeteneği oldukça güçlü olan bu kişiler birden fazla mesleği yapma özelliğini bünyesinde barındırıyor.

4 veya 5: Doğum tarihinin sonu 4 ya da 5 olan kişiler ağaç elementi insanıdır. İnsanlara yardım etmeyi seven bu kişiler çalışkan ve aynı zamanda yaratıcı bireylerdir. Kariyerlerine Her zaman ön planda tutan Bu kişiler iyi Lider, Hatip ve Diplomat olabilme özelliğini de taşıyor. İkna yeteneğine sahip olan bu kişileri kader desteklerken tüm faydaları ile de ödüllendiriyor.

takvim-kapak.jpg

6 veya 7: Doğum tarihinin sonu 6 ya da 7 olan kişiler ateş elementi insanıdır. Doğuştan lider olan bu kişiler ben merkezci bir yapıya sahiptir. İlgi odağı olmayı seven, zeki, kararlı ve yetenekli bireyler olmakla birlikte insanları yönlendirebilme özelliğini de bünyesinde barındırırlar. Her zaman standart dışı kararlar almakla bilinen bu kişiler rakiplerini de kolayca atlatabilmektedir.

8 veya 9: Doğum tarihinin sonu 8 ya da 9 olan kişiler toprak elementi insanıdır. Bu kişiler her zaman doğru kararlar veren pratik, dengeli bireylerdir. Bir şey yapmadan önce 100 kere düşünme yetisine sahip olan bu kişiler karar verdiklerinde planlarını gerçekleştirme konusunda da önlerinde hiçbir engel tanımaz. Para, güç veya zaman gibi kaynakları da akıllıca kullanma yetkisine sahiptir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN