Cemre Kemer ikinci kez anne oldu: Kerim'le ilk poz

Cemre Kemer ikinci kez anne oldu: Kerim'le ilk poz

Bir dönemi kasıp kavuran Hepsi grubu üyelerinden Cemre Kemer, kızı Karla'nın ardından ikinci kez anne oldu. 22 Nisan'da doğan oğlu Kerim'le ilk fotoğrafını paylaşan Kemer'in gönderisine çok sayıda kişi iyi dileklerde bulundu.

Bir döneme damga vuran ve ardından dağılan Hepsi grubu solistlerinden Cemre Kemer, uzun süre aşk yaşadığı reklamcı Emir Medina ile 2020'de dünyaevine girmiş ve 2021 yılında kızı Karla'yı kucağına almıştı.

guzel-ciktikmi-evet-evet-harika-ciktiniz.jpg

Kızıyla çektiği bir video ile ikinci kez hamile olduğunu sevenleriyle duyuran Kemer, "Hamileler toplansın, yeniden başlıyoruz" demişti.

cemre-kemer-3.jpg

İkinci kez anne olan 39 yaşındaki şarkıcı, "Kerim" adını verdiği oğlu ile ilk aile fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı. Kemer paylaşımına "Kerim 22.04.2024" notunu düştü.

cemre-kemer.jpg

Şarkıcının gönderisine çok sayıda kişi iyi dileklerde bulundu.

cemre-kemer-2.jpg

Öte yandan Cemre Kemer, geçtiğimiz aylarda kızıyla pozlarını paylaşmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

.jpg

"Hamilelikte 30. Haftaya giriş yaptım. Üstelik bu minik üstümden inmeyen canavara rağmen... Evde bir bebek daha varken hamile olmak ne demekmiş anladım. Meğer ilk hamileliğimde prenses gibiymişim."

324714042-2184914871681064-213564234751044848-n.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN