Cemal Can Canseven kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Cemal Can Canseven kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışması ile gündeme gelen Cemal Can Canseven, sosyal medya fenomenidir. 1995 doğumlu olan genç isim, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 yarışmacıları arasına girdi. Peki Cemal Can Canseven kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

 

Ünlü YouTuber Danla Biliç ile üniversiteden yakın arkadaş olan ve videolarında da karşımıza çıkan Cemal Can Canseven, Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına dâhil oldu. Survivor’dan sonra hayat hikâyesi merak edilen Cemal Can Canseven ile ilgili tüm bilgiler karar.com’da…

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

1995 yılında hayata İzmir’de gözlerini açan Cemal Can Cansever, aslen Rizelidir. Cemal Can Canseven, Yeditepe Üniversitesi’nde okudu. Bu üniversitede okurken YouTuber Danla Biliç’le de yakın arkadaşlık kurmuştur. Sporcu geçmişi de olan Cemal, DJ’lik yapıyor.

20-02/04/cemal-can-cansevenjpgg.jpg

Danla Biliç-Cemal Can Canseven 

Annesi Rize, babası Selanik göçmeni olan Cemal, liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamladı. Üniversite için İstanbul’a gelen Cemal, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine okulunu dondurarak İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN