Bütün keramet saçtaymış! Murat Boz'un son halini gören şok yaşadı, resmen bambaşka biri olmuş

Bütün keramet saçtaymış! Murat Boz'un son halini gören şok yaşadı, resmen bambaşka biri olmuş

Yıllardır yakışıklılığı ile dillerden düşmeyen ünlü pop şarkıcısı Murat Boz, yeni imajıyla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Son halini görenler resmen gözlerine inanamıyor. Bambaşka birine dönüştü…

O Ses Türkiye'nin vazgeçilmez jüri üyesi Murat Boz uzun bir sürenin ardından ilk kez sahneye çıktı. İmaj tazeleyen şarkıcı saçları kısa kestirirken yeni tarzına takipçilerinden yorum gecikmedi. Yeni saç stili ile gündeme bomba gibi düşen Murat Boz yorum yağmuruna tutuldu. Bambaşka birine dönüştü…

ÜNLÜ ŞARKICI TESTİ GEÇEMEDİ

Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’nda sahneye çıkan Ünlü şarkıcı Murat Boz Yıllara meydan okuyan şarkılarını dinleyicileri ile birlikte söyledi. Sevilen şarkıcı karizması ile sık sık gündemde yer alırken bu kez imajı ile gündeme geldi. Binlerce kişiye şarkı söyleyen ünlü şarkıcı kısa saçları ve yeni imajıyla gündemde yer alıyor.

murat-boz-stil.jpg

Murat Boz kısa saç stili ile takipçilerinden geçer not alamadı. Birçok takipçisi bu saç stilinin onu büyük gösterdiğini söylerken olmamış yorumları da gecikmedi. Eleştiri yağmuruna tutulan Murat Boz'a " Yaşını büyük göstermiş", " Olmamış Murat Boz" gibi birçok farklı yorum yapıldı.

Murat Boz, izdihamı - Herkes Duysun

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN