Bu kadınlardan uzak durun! Böyle kurnazlık görülmedi! Saman altından su yürüten 4 burç

Bu kadınlardan uzak durun! Böyle kurnazlık görülmedi! Saman altından su yürüten 4 burç

Her burcun kendine göre belirli bir kişilik özelliği bulunurken içlerinde öyle burçlar var ki kurnazlıklarıyla herkesi şaşkına çeviriyor. Saman altından su yürüten 4 kadın burcu belli oldu. Herkes bunlardan fellik fellik kaçıyor. İşte en kurnaz 4 kadın burcu…

Astrolojide yer alan 12 burç arasında öğle burçlar var ki kurnazlıklarıyla tilki bile geride bırakıyor. Saman altından su yürütmesi ile tanınan bu burçlar her durumu kusursuz bir şekilde analiz ediyor istediği sonuca ulaşmak için de her yolu deniyor. İşte en kurnaz 4 kadın burcu…

akrep-burcu.jpg

AKREP BURCU

Yoğun ve gizemli olan akrep kadınları görünüşlerinin arkasında gizledikleri farklı yetenekleri kendilerine saklıyor. Akrep burçları güçlü sezgileri ve stratejik zihinleriyle tanınırken bu özellikler kadınlara ekstra bir cazibe katıyor. Rakiplerini alt etme konusunda her zaman uzman olan akrep kadınları kurnaz doğaları gereği büyüleyici ve çekici kişiliklerini de bir şekilde maskeliyor. Bu özellikleri onlara hem aşkta hem de savaşta rakiplerini eleme fırsatı tanıyor.

ikizler.jpg

İKİZLER BURCU

Kıvrak bir zekaya sahip olan ikizler kadınları çeneleri ile herkesin manipüle etmeyi başarıyor. Doğal bir iletişim yeteneğine sahip olan bu kişiler sözlerini başkalarını etkilemek konusunda da ustaca kullanıyor. İkizler kadınları farklı sosyal durumlara uyum sağlama konusunda ustalaşırken istediklerini etme konusunda da zahmetsizce karşıdakini büyüleyebiliyor. Doyumsuz merakları ve bilgiye olan susuzlukları ile beslenen ikizler burcu başarı arayışında da dur durak tanımıyor.

oglak-burcu.jpg

OĞLAK BURCU

Hırsları ve kararlı tavırları gözlerini kör etmiş olan Oğlak burçları kurnaz ve pragmatizm bir duyguya sahiptir. Hedeflerine ulaşma konusunda ne gerekiyorsa yapmaktan kaçınmayan Oğlak burçları hayata yaklaşımlarında son derece stratejik davranışlarda bulunuyor. Kurnaz doğaları sarsılmaz disiplinleri ile birleştiğinde iş ahlaklarıyla uyum içerisinde bir davranış sergileyen bu burç kadınları zorlu rakiplerini de alt etmeyi başarıyor.

basak-burcu.jpg

BAŞAK BURCU

Başak burcu denildiğinde herkes bir yutkunuyor. Sessiz sakin bir burç olarak görünse bile dış görünüşlerinin altında yatan keskin bir zekaya sahip olan Başak burçları analitik zihinleri ile birlikte her datayı didik didik eder. Başkalarının gözden kaçırdığı ince ipuçlarını yakalamakta usta olan Başak kadınları düşmanlarını alt etmek için zekalarını kullanır. Durumları kendi lehine çevirme konusunda son derece usta olan başak burçları manipüle etme konusunda da yetenek sahibidir. Kurnaz doğaları mükemmellik ve verimlilik arzularından beslenen başaklar her alanda zorlu rakiplerini etkisiz hale getirir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN