Beşiktaşlılar bile fark edemiyor! Bu kartalı 419 kişi bulmaya çalıştı yalnızca 27’si bulabildi

Beşiktaşlılar bile fark edemiyor! Bu kartalı 419 kişi bulmaya çalıştı yalnızca 27’si bulabildi

Koyu Beşiktaşlılar bile bu kartalı fark edemiyor. Güvercinlerin arasına ustalıkla gizlenmiş bu kartalı bulmak isteyen 419 kişiden yalnızca 27'si fark etti. Güvercinler içindeki gizli kartalı bulmak için yalnızca 8 saniyeniz var. Gelin hep birlikte testte geçelim.

Zekanızı zorlayacak optik illüzyon testleri hem eğlendiriyor hem de öğretiyor. Beşiktaş taraftarlarının bile bulmakta zorlandığı bu kartalı Siz kaç saniyede bulacaksınız? 8 saniyede fark eden süper zeki çıkarken bulamayanlar sakın üzülmesin. Gelin hep birlikte testte geçelim.

GÖRSELE DİKKATLİCE BAKINIZ

Görselde birçok güvercin bulunurken içerisinde gizlenmiş bir tane kartal yer alıyor. Gizlenmiş kartalı 8 saniyede bulabilir misiniz? Görsele dikkatlice bakarak detayları inceleyiniz.

Hala bulamadıysanız üzülmenize gerek yok. Eğlence amaçlı çözdünüz bu teste yeniden göz atıp detayları incelemeniz gerekiyor. Eğer hala bulamadıysanız aşağıda testin yanıtını sizlerle paylaşıyoruz.


TESTİN YANITI

Verilen sürede testi tamamlayamadıysanız üzülmenize gerek yok. Eğlenirken öğrenebileceğiniz bu test ile hafızanızı zorlayarak her seferinde daha farklı noktalarına erişebilirsiniz. Bu testte başarılı olamadıysanız başka testleri çözmekten vazgeçmeyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN