Baby Reindeer'ın 'gerçek Martha'sı ateş püskürdü: Ben stalker değilim, size dava açacağım

Baby Reindeer'ın 'gerçek Martha'sı ateş püskürdü: Ben stalker değilim, size dava açacağım

İskoç komedyen Richard Gadd'in kendi travmatik deneyimlerinden uyarladığı 'Baby Reindeer' dizisinin gerçek Martha'sı olduğunu söyleyen Fiona Harvey, çıktığı programda Gadd'a tepki gösterdi. Komedyene "Kendine bir hayat bul" diye seslenen Harvey, bir "stalker" olduğunu inkar ederek, Gadd'a ve Netflix'e dava açacağını söyledi.

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden olarak tarihe geçen 'Baby Reindeer'ın "tacizci Martha" karakterinin esinlenildiği Fiona Harvey, İngiliz gazeteci Piers Morgan’ın konuğu oldu. Diziyle gündeme oturan Harvey, komedyen Richard Gadd'ı gizlice takip ettiğini reddederek, dizi nedeniyle Netflix'e dava açacağını açıkladı.

Gadd ile yalnızca üç kez karşılaştığını belirten Harvey, komedyene gönderdiği bazı mesajların içeriği sorulduğunda bunları 'şaka amaçlı' olarak nitelendirdi. Harvey, komedyene 41 bin e-posta ve çok sayıda tweet gönderdiği iddialarını reddetti ve olayın postayla gönderilen on mesaj ve bir mektuptan ibaret olduğunu iddia etti.

'DÖRT TELEFON KULLANIYORUM'

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Piers Morgan ile yapılan röportajda, 'yoksul' bir şekilde yetiştirilme tarzının ayrıntılarını anlatan Harvey, dört telefon kullandığını da belirterek "İnsanları ayrı telefonlarda tutmayı seviyorum" dedi.

1-012.jpg

İnternette 'gerçek hayattaki Martha' olarak birkaç saat içinde 'ortaya çıkması' üzerine, "İnternette hafiyeler beni takip etti, peşime düştü ve ölümle tehdit etti. Yani bu aslında bir seçim değildi. Bu duruma mecbur bırakıldım" diye konuştu. Harvey, "Sanırım o (Richard Gadd) her zaman bunun ortaya çıkmasını istedi. Ona bir şey gönderdiğimi sanmıyorum. Birkaç e-posta, şakacı şaka olmuş olabilir, ama hepsi bu" dedi.

'KENDİNE DÜZGÜN BİR İŞ BUL'

Fiona Harvey, eğer programı izliyorsa Richard Gadd'a bir mesajı olup olmadığı sorulduğunda, "Beni yalnız bırak lütfen. Bir hayat bul, düzgün bir iş bul. Yaptığın şeyden dolayı dehşete düştüm" ifadelerini kullandı.

Richard Gadd'e sesli mesaj gönderdiğini reddeden Harvey, komedyene ve Netflix'e karşı 'kesinlikle' yasal işlem başlatacağını söyledi.

Harvey, dizide Martha karakterinin başına gelenlerin aksine herhangi bir suçla suçlanmadığını veya hapse girmediğini söyledi. Harvey, "Bunu muhtemelen kendisi uydurmuştur diye düşünüyorum. Neden şimdi, neden o zaman polise gitmedi? Sanırım herkes bunu herkese yapıyor ve bu davranışı çirkin buluyorum" dedi.

'DİZİYİ İZLEMEDİM'

Harvey, diziyi izleyip izlemediği sorulduğunda şöyle yanıt verdi:

"İzlemedim. Mahkeme sahnesini, hapis cezalarını ve buna benzer şeyleri duydum… Hiçbirini izlemedim. İzlesem sanırım hasta olurum. Hayatımın yeterince büyük bir kısmını ele geçirdi. Bunu oldukça müstehcen, korkunç ve kadın düşmanı buluyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN