Yeni seçilen başkan tek tek açıkladı: Borçlardan sonra belediyede böcek ve kamera skandalı

Yeni seçilen başkan tek tek açıkladı: Borçlardan sonra belediyede böcek ve kamera skandalı

AK Parti'den CHP'ye geçen belediyelerdeki yüklü borçların tartışması sürerken, Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksal, dikkat çeken bir iddiada bulundu. Köksal belediye binasında prizlerin altı da dahil olmak üzere çok sayıda böcek ve kamera olduğunu ifade etti.

Afyonkarahisar'ın yeni Belediye Başkanı Burcu Köksal, makam odasından asansörlere kadar belediye binasında çok sayıda gizli kamera ve dinleme cihazı (böcek) bulunduğunu açıkladı. AK Parti'den devraldığı belediyede bu tür cihazların varlığını ortaya çıkaran Köksal, durumu kamuoyuna detaylarıyla anlattı.

BELEDİYEDE GENİŞ ÇAPLI TARAMA BAŞLATILDI

Başkan Köksal, "Asansörde bile kamera olduğu konuşuluyor. Biz, içeriye bir ekip sokarak her yeri boyadan asansöre kadar detaylıca incelettik. Özellikle bizim katımız başta olmak üzere, tüm binada kapsamlı bir tarama yapıyoruz," dedi. Ekip, belediye binasını baştan sona tarayarak herhangi bir dinleme veya izleme cihazını ortaya çıkarmayı hedefliyor.

AK PARTİ'DEN YANIT

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, yapılan bu iddialara hızlı bir şekilde yanıt verdi. Menteş, "Öyle bir şeyi biz yapmadık. Eğer böyle bir şey varsa ispat etmekle mükellefsiniz," şeklinde konuştu. Menteş, iddiaların asılsız olduğunu öne sürerek, CHP'li başkanın bu suçlamaları ispatlaması gerektiğini vurguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN