Komşuları yardım çığlığına koşmuştu! Katil kızının erkek arkadaşı çıktı

Komşuları yardım çığlığına koşmuştu! Katil kızının erkek arkadaşı çıktı

Aydın'da Semra Kocaman'ın yardım çağrısını duyan komşuları polise haber verince, polis ev bastı. Semra Kocaman'ı yerde bıçaklanmış cesedini bulan polis katili yakaladı. Katilin Kocaman'ın kızının erkek arkadaşı Nuri Bozkurt (34) olduğu ortaya çıktı.

Kadın cinayetinin adresi bu kez Aydın'ın Efeler ilçesi oldu. Cuma Mahallesi 202 Sokak'taki Semra Kocaman'a ait evden, dün akşam saatlerinde bir kişinin bağırarak yardım istedi duyuldu. Çığlıkları duyan komşuların İhbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri gönderildi.

EŞİ, KIZI VE KIZININ ERKEK ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

Eve giren ekipler Kocaman'ın bıçaklanarak öldürüldüğünü gördü. Kocaman'ın cansız bedeni, polisin olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, şüpheli olarak Kocaman'ın eşi M.K., kızı F.K. ve kızının erkek arkadaşı Nuri Bozkurt'u gözaltına aldı.

BİLEZİKLERİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Kocaman'ın eşi ve kızının olayın yaşanmasından kısa bir süre sonra eve geldikleri belirlendi. Şüphelilerden Nuri Bozkurt ise ifadesinde suçunu itiraf etti. Bozkurt, Kocaman'ın kolundaki altın bilezikleri almaya çalıştığını, direnince de öldürdüğünü söyledi.

OCAK AYINDA 31 KADIN ÖLDÜRÜLDÜ!

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformunun verilerine göre 2024 Ocak ayında 31 kadın erkekler tarafından öldürüldü, 21 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN