Sokak ortasında akran dehşeti kamerada: Çocuğu bayıltana kadar dövdüler

Akılalmaz boyutlara ulaşan akran şiddetinin adresi bu kez Esenyurt oldu. Okulda bir grup öğrenci ile tartışan Hasan Karasati, ertesi gün sokak ortasında 6-7 çocuk tarafından bayıltana kadar darbedildi. Çocuğun kolu kılırken dehşet anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Sultaniye Mahallesi'nde iddiaya göre; önceki gün okulda bir arkadaş grubu ile Hasan Karasati arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ertesi günü 6-7 çocuğun Hasan'ın yaşadığı mahalleye gelmesiyle tartışmanın fitili yeniden ateşlendi.

BAYILTANA KADAR DARP

Çok sayıda çocuk, Hasan'ı sokak ortasında tekme ve yumruklarla bayıltana kadar darbetti. Olaya şahit olan mahalleli duruma müdahale ederken babası Adem Karasati oğlunu hastaneye götürdü. Hastanede kolunun kırıldığı tespit edilen Hasan, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Dehşet anları güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedilirken Adem Karasati, karşı tarafın ailelerinden davacı olmayacağını söyledi.

'DAVACI DEĞİLİM, HERKES ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIKSIN'

Yaşananlarla ilgili konuşan baba Adem Karasati, "Öğle saatlerinde 6-7 çocuk tarafından benim çocuğum darp ediliyor. Çocuğumu ben alıp hastaneye götürdüm. Kolu kırık. Ancak ben karşı taraflardan davacı olmadım ve olmuyorum çünkü onlar çocuk. Kavga sebebini bilmiyorum ama ufak bir şeydir. Karşı taraf ne düşünüyor bilmiyorum ve karşı tarafı da tanımıyorum. Tabi ki 6-7 çocuk tek bir ailenin çocuğu değil. Karşı taraftakilere tavsiyem herkes kendi çocuklarına sahip çıksın. Kimsenin çocuğu kötü yollara gitmesin ve çeteleşmesin. Bugün bu ufak çocuklar çeteleşirse yarın öbür gün, komşuya, mahalleye kim, ne zarar verecek kimse bilmez. ‘Ağaç yaşken o ağacı düzeltelim’ derler. Bu çocuklar küçükken onları düzeltelim. Ailelerle konuştuk. Çocuklardan biri de özür diledi. Ben de ‘Bir kez olmuş ama bir daha olmasın’ Bugün ben böyle düşünüyorum ama başkası böyle düşünmez. Çocuğumun durumu gayet iyi. Sadece kolu kırık olduğu için alçıya alındı. Karşı taraftan davacı değilim. Başka ailelere de herkes kendi çocuğuna sahip çıksın diyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN