Köylere kamera sistemi kurulacak! 59 köyde ilk denemeler başladı: Hayvan hırsızlığının da önüne geçiyor

Köylere kamera sistemi kurulacak! 59 köyde ilk denemeler başladı: Hayvan hırsızlığının da önüne geçiyor

Köylülere büyük rahatlık! Her köye kamera sistemi kuruluyor! 59 köyde ilk denemeler başladı! Köylüler artık başını yastığa rahat koyacak. Valilik harekete geçti, hayvan hırsızlığının da önüne geçiyor...

Erzincan Valiliği, kentte bulunan tüm köylere kamera sistemleri kurarak vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamayı hedefliyor.

59 KÖYDE KURULUM TAMAMLANDI

koylere-kamera-kurulacak.jpg

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, kent merkezine bağlı 59 köyde gece görüş ve yapay zeka destekli plaka okuma yazılımı içeren kamera sistemleri kurulumu tamamlandı. İlçelere bağlı köylerde ise kurulum çalışmaları devam ediyor.

Hancıçiftliği köyü Muhtarı Resul Çetin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kurulan kamera sistemleri ile giren çıkan artık izleniyor ve takip ediliyor. Köyde yaşanan en büyük sıkıntılardan biri hayvan hırsızlığına karşı da büyük bir önlem alınmış oldu. Köy halkımız bu uygulamadan çok memnun kaldı. Köylülerimiz artık kendilerini daha güvende hissediyorlar" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN