Kıyamet filmi değil gerçek! Burası Osmancık: Görenler gözlerine inanamadı

Bilim kurgu filmlerinden çıkmış gibi görüntüler Osmancık'tan geldi. Çorum'un Osmancık ilçesinde gerçekleşen olay ülke gündeminde yerini aldı. Kıyamet gibi olayda görenler gözlerine inanamadı. İşte tüm detaylar...

Çorum ilimizin Osmancık ilçesinde geçtiğimiz gün yaşananlar kıyamet değil gerçek. O anları cep telefonu kamerasına kaydeden vatandaş sosyal medyada paylaştı. İşte o anlar...

DOLU FIRTINASI KORKUTTU

Çorum'un Osmancık ilinde meydana gelen hava olayı kameralara yansıdı. Meteoroloji uzmanları tarafından daha öncesinde uyarılan bölgede Süper Hücre oluştuğu paylaşıldı. Osmancık'ta etkili olan dolu fırtınası kıyamet sahnelerini aratmadı. Bilim kurgu filmlerinden çıkmış gibi görüntüler bölge halkı tarafından cep telefonuna kaydedildi. Fırtına şeklinde yağan dolu yer yüzünde sert bir şekilde çarparken, ağaçları da telef etti. Paylaşılan görüntülerde ağaç yapraklarının havada uçuştuğu görülüyor.

2.jpg

YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU YAĞIŞI

Çorum'da aniden bastıran sağanak yağış ve dolu yağışı su basmalarına sebebiyet verdi. Bazı cadde ve sokaklar göle dönerken su birikintisi sebebiyle araçlar mahsur kaldı. Su baskını sebebiyle iş yerleri ve evler de sular altına kalırken, dolu yağışı şehri beyaza boyadı. Çorum'da yağan dolunun büyüklüğünün bıldırcın yumurtası büyüklüğünde olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN