JYSK'tan Türkiye'de yeni yatırım müjdesi

JYSK'tan Türkiye'de yeni yatırım müjdesi

Danimarkalı perakendeci JYSK, dördüncü mağazasını 27 Haziran'da açarak Türkiye'deki büyümesini sürdürüyor.

Danimarkalı ev eşyası perakendecisi JYSK, Türkiye pazarında genişleme hedefiyle yeni mağaza açmaya devam ediyor. Mayıs 2023'te İstanbul'da açtığı iki mağazanın ardından Aralık 2023'te Tepe Nautilus'ta üçüncü mağazasını hizmete sunan marka, 27 Haziran'da First Avenue AVM'de dördüncü mağazasını açarak Türkiye'deki büyümesini sürdürüyor.

df4hdf4h4d.jpg

Marka, Türkiye'deki birinci yıl dönümünü kutlamak için düzenlediği etkinlikte JYSK Satış ve Pazarlama Ülke Müdürü Elif Tonyalı'nın duyurduğu yeni yatırım haberiyle dikkat çekti. Tonyalı, markanın gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirterek, Türkiye'nin her köşesine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

1979'da kurulan JYSK, İskandinav tarzında ev ve yaşam ürünleri ile yatak ve uyku alanındaki uzmanlığını daha fazla müşteriye ulaştırmak için Türkiye'de yatırımlarını sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN