İstanbul'un o ilçesi müjde ücretsiz oldu! Yediden yetmişe bedava: Yazın herkesin gözdesi olacak

İstanbul'un o ilçesi müjde ücretsiz oldu! Yediden yetmişe bedava: Yazın herkesin gözdesi olacak

Kartal Belediyesi tarafından başlatılan o hizmet tamamen ücretsiz oldu. Yazın herkes oraya akın edecek. Yediden yetmişe bedava hizmetin detayları haberimizde…

Kartal Belediyesi’nin hizmete açtığı Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi’nde kano ile kürek sporları alanlarında her ay toplamda 164 kursiyere ücretsiz olarak teorik ve pratik eğitim verilecek. Kürek sporu için 12, kano sporu içinse 16 yaş üstü bireylerin başvuru yapabildiği eğitimler, haftanın 6 günü sürecek. Her kursiyerin haftanın 2 günü eğitime geldiği merkezde her hafta 3 ayrı grup eğitimlerine 1 ay boyunca devam ediliyor.

İstanbul’un en iyi rüzgar alan bölgelerinden olan Dragos’ta, açıldığı günden bu yana kısa sürede İstanbul’un önemli su merkezlerinden olan Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi, farklı branşlarda ücretsiz olarak verdiği eğitimler ile hem su sporlarını her yaştan vatandaşa sevdiriyor, hem de sporcu yetiştirme misyonunu yüksek bir başarıyla gerçekleştiriyor.

kartal-belediyesi-1.jpg

KASIM-ARALIK’A KADAR DEVAM EDECEK

İlk derste teorik bilgilere ek olarak, tekneyle ilgili bilgiler ve güvenlik kurallarını da öğrenen kursiyerler, vakit kaldıkça denize çıkış da gerçekleştiriyor. Sonraki derslerde denizde pratik yaparak uzmanlardan eğitim alan sporcular için eğitimler, sabah 08.00’de başlıyor. Saat 11.00’e kadar süren ilk sabah eğitimlerinin ardından saat 16.00’ya kadar ara veriliyor. Günün ikinci eğitimi saat 17.00’de başlıyor ve eğitmenler saat 20.00’e kadar sporculara gruplar halinde birer saat eğitim veriyor. Kürek için 12 yaş üstü; kano için ise 16 yaş üstü bireylerin katılabildiği eğitimlerde; uzman sporcu eğitmenler günde 7 saat boyunca her iki alanda kullanılan tüm alet ve teknikleri sporcu adaylarına denizde uygulamalı olarak öğretiyor.

Pazartesi günü dışında haftanın 6 günü hummalı bir çalışmanın olduğu merkezde bu dönemde kürek sporu için 144, kano için de 20 kişi eğitim görüyor. Mayıs ayında başlayan eğitimler hava şartlarına göre Kasım-Aralık ayına kadar sürecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN