İftar vakti ortaya çıktı! Gökyüzündeki gizemli cisim panik yarattı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti aniden gökyüzünde beliren ışık yayan gizemli cisim panik yarattı. Işığı gören vatandaşlar panikle cep telefonlarına sarıldı. Bir süre gökyüzünde hareketsiz duran cisim daha sonra kayboldu.

Hakkari’nin Yüksekova iftar vaktinden meydana geldi. İftar vaktine dakikalar kala TOKİ Küme Evleri’nin olduğu bölgede gökyüzünde beliren cisim panik yarattı. Havada dikey şekilde duran ve etrafına sarı ışık saçan nesneyi görenler telefonlarına sarıldı.

Bölgede yaşayan Esad Tek, hızlıca evinin balkonuna çıkıp gökyüzünde duran bu cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Bir süre gökyüzünde hareketsiz duran cisim daha sonra kayboldu.

Cismin dikey bir şekilde durmasının ve sarı bir ışık yaymasının kendisini çok şaşırttığını anlatan Esat Tek, “İftar vaktiydi, gittiğimiz sırada hemen önümüzde duruyordu gökyüzünde. O anları cep telefonumla kayıt aldım. Gördüğüm manzara çok ilginçti. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Bir süre sonra baktığımda ışık kaybolmuştu.” ifadelerini kullandı.

8961430.jpg

8961431.jpg

aw172475-06-001.jpg

8961433.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN