Hem yaşam güzel hem yatırım fırsatı sunuyor! Emeklilerin en çok göç ettiği 5 yer: Tası tarağı toplayan oraya yerleşiyor

Hem yaşam güzel hem yatırım fırsatı sunuyor! Emeklilerin en çok göç ettiği 5 yer: Tası tarağı toplayan oraya yerleşiyor

Nüfusu her geçen yıl daha fazla artan İstanbul şimdilerde göç alan değil göç veren il konumunda. Deprem korkusu, ekonomik kriz ve trafik sorunu derken özellikle emekli olanlar tası toprağı toplayıp bu şehirlere yerleşiyor. İşte, emeklilerin en çok göç ettiği 5 yer…

İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşamak herkes için zor olsa da özellikle emekliler için çok daha zor. Deprem korkusu, maddi sıkıntılar derken bunlarla başa çıkamayan emekliler de çareyi başka şehirlere göç etmekte buluyor. Peki, emekliler en çok nereye göç ediyor? İşte cevabı…

EMEKLİLERİN EN ÇOK GÖÇ ETTİĞİ YERLER

Doğal havası, ekonomik standartlarının düşüklüğü, sessiz ve sakin olması, trafik sorunu olmaması ve maliyetlerden dolayı emeklilerin göç ederken en çok tercih ettiği 5 ilçe şunlar:

  • Seferihisar
  • Çeşme
  • Didim
  • Alanya
  • Fethiye

emeklilerin-en-cok-goc-ettigi-sehirler-1.jpg

Sahil kesimi ve insan trafiğinin İstanbul’a göre daha düşük olduğu bu 5 ilçe, emekliler için arayıp da bulamadıkları o fırsat. Ayrıca bu ilçeler emlak sektörü ve yatırımlar için de ekstra fırsatlar sunuyor.

Doğal güzellikleriyle dikkat çeken bu 5 ilçede, turizm sektörüne yönelik artan talepler, gayrimenkul yatırımı için de ilçelerin cazip hale gelmesini sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN