Deniz bir anda simsiyah oldu! Korkutan görüntüler Türkiye'den... Manzarayı gören halk kaçacak yer aradı

Deniz bir anda simsiyah oldu! Korkutan görüntüler Türkiye'den... Manzarayı gören halk kaçacak yer aradı

Türkiye'nin cenneti çektiler kameralara yansıyan o görüntüler herkesi korkuttu. Masmavi berrak deniz bir anda siyaha bürünürken çevredeki vatandaşlar ise kaçacak delik aradı. Sahilden kaydedilen görüntüler tartışılırken nedeni ise merak ediliyor. İşte denizin siyaha büründüğü o anlar…

Alanya'nın Obagöl sahilinde kayda geçen görüntüler korkuttu. Masmavi denizin bir anda simsiyah olduğu anlar herkesi tedirgin ederken nedeni ise merak ediliyor. Turizm sezonunun açılmasına kısa bir süre kala böyle bir görüntünün yaşanması ise sezonda düşüş olacak mı? sorularını da akla getiriyor. İşte denizin siyaha büründüğü o anlar…

DENİZ BİR ANDA KARARDI

Alanya'nın Obagöl sahilinde bulunan vatandaşlar denizin bir anda siyaha büründüğü anları da anbean kaydı aldı. Yağmur yağması durumunda Oba arıtmasının çamurunu inşaatların temel malzemeleri ile birlikte Oba çayına verildiğini belirten turizmciler Bu nedenle denizin bir anda siyaha büründüğünü aktardı. Çamurun denize akması ile birlikte herkesin korku dolu gözlerle denize baktığı görülürken bu durumun yıllardır bu şekilde devam ettiği de ifade edildi. Bu şekilde devam etmesi durumunda sezonda turizm yapılmasının da İmkansız olduğu vurgulandı. Turizmin başlamasına kısa bir süre kala turizmciler bu durumu şu sözlerle değerlendirdi:

"Böyle giderse turizmden söz edemeyiz. Yağmur yağar yağmaz fırsat bilip Oba Arıtması'nın çamuru ve inşaatların temel çamuru Oba Çayı'na veriliyor. Bu çamur da denizimize akıyor. Kaç yıldır böyle. Herkes kulağının üzerine yatıyor."

deniz-karardi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN