Bu yıl ilk kez yapılıyor! 16 ülke akın akın İstanbul’a geliyor! Herkes heyecandan yerinde duramayacak

Bu yıl ilk kez yapılıyor! 16 ülke akın akın İstanbul’a geliyor! Herkes heyecandan yerinde duramayacak

İstanbul'da ilk kez hayata geçiriliyor 16 ülkenin kalbi İstanbul'da atıyor. Yalnızca İstanbulluyu değil 16 ülkenin vatandaşını da ilgilendiriyor. İşte tüm detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İstanbul'da ilk kez gerçekleştirilecek olan etkinlik için düğmeye basıldı. 18-24 Nisan tarihleri arasında 16 ülkenin kalbi İstanbul'da atacak. İşte tüm detaylar…

16 ÜLKE İSTANBUL'A GELİYOR

18-24 Nisan tarihleri arasında ilk kez gerçekleştirilecek olan uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali İstanbul'da düzenlenecek. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 16 ülkenin çocukları İstanbul'da bir araya geliyor. 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğu İstanbul'da en güzel şekilde ağırlanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında festival programı ve detaylı bilgi https://kultursanat.istanbul/haberler/16-ulkenin-cocuklari-23-nisanda-ibbnin-konugu-olarak-istanbulda adresi üzerinden öğrenilebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN