‘Ben köy sevmem’ diyen bile hayran kalıyor! Bölgenin en güzeli: Giden hemen yerleşme planı yapıyor

‘Ben köy sevmem’ diyen bile hayran kalıyor! Bölgenin en güzeli: Giden hemen yerleşme planı yapıyor

Türkiye’nin en güzel bölgelerinden olan bu yer köyleriyle de dikkat çekiyor. Yıl boyunca binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan bölgenin bu köyüne ‘Ben köy sevmem’ diyen bile hayran kalıyor. İşte, gidenin hemen yerleşme planı yaptığı o köy…

Balıkesir doğal ve kültürel güzellikleriyle dikkat çeken Türkiye’nin en güzel illerinden biri. Yeşil ve mavinin tüm tonlarını bir arada görme fırsatı sunan Balıkesir, özellikle yaz aylarında yoğun bir ziyaretçi akınına uğruyor.

Güzellikleriyle ve köyleriyle ön plana çıkan Balıkesir’in köyleri de merak ediliyor. Ancak bu köylerden öyle biri var ki orası bildiğiniz köyler gibi değil. Üstelik, köy sevmem diyen bile oraya hayran kalarak, yerleşme planı yapıyor.

BALIKESİR’İN EN GÜZEL KÖYÜ

Balıkesir’in en güzel köyü olarak tanımlanan Yiğitler Köyü, yıl içinde çok sayıda yerli ve yabancı turistin akınına uğruyor. Gerek doğal gerek kültürel güzellikleriyle ön plana çıkan Yiğitler Köyü’nü görenin adeta dibi düşüyor.

Hem bol yeşillik hem de deniz isteyenlerin aradığı doğal yaşamı sunan köyde balıkçılık faaliyetleri de oldukça gelişmiş durumda.

balikesir-yigitler-koyu-1-001.jpg

Balıkesir’in çok sevilen diğer köyleri ise şöyle:

1. Avşa Adası: Denizin ve Doğanın Buluştuğu Cennet

2. Ayvalık: Tarihi ve Doğal Güzelliklerin Harmanı

3. Sarımsaklı: Altın Sarısı Kumsallar

4. Cunda Adası: Tarihi ve Kültürel Zenginlikler

5. Ören: Geniş Plajları ve Mavi Bayrağıyla Öne Çıkan Tatil Yeri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN