Balığın kafasından tek tek çıkarılıyor, o hastalığa şifa oluyor! Tanesi 30 TL'den yok satıyor

Balığın kafasından tek tek çıkarılıyor, o hastalığa şifa oluyor! Tanesi 30 TL'den yok satıyor

Ordu’da o ürün balığın kafasından tek tek çıkarılıyor, o hastalığa şifa oluyor. Derdine çare arayanların havada kaptığı o ürün tanesi 30 TL’den yok satıyor…

Birçok kişinin muzdarip olduğu böbrek taşı sorununun aranan çözümü aslında oldukça kolay. Herkesin aradığı o çare Karadeniz’de çok nadir avlanan balık türünden çıktı. Eşkina kötek balığının kafasından tek tek çıkarılan taşların böbrek taşı rahatsızlığına iyi geldiği düşünülüyor…

Özellikle aktarların sattığı taş, balığın kafatasının ikiye bölünmesi ile orta kısmındaki kıkırdaksı dokudan çıkarılıyor.

eksina-tasi-1.jpg

UN KIVAMINA GETİRİLİP LİMONLA İÇİLİYOR

Balıkçıların çok nadir rastladığı balığın kafasından çıkarılan taşlar, un kıvamına getirilmek için dövüldükten sonra limonda bekletilerek içildiği zaman böbrek taşını düşürdüğü düşünülüyor.

eksina-tasi-2.jpg

Daha tam yetişkin boyutlara gelmemesine rağmen normal boyutunun bile yarım metreye ulaştığı eşkina balığının kilosu ise 400 TL’ye satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN