Avukatları 2 kez ağırlaştırılmış müebbete itiraz etmişti! Eşini ve arkadaşını öldüren polise 5 yıl daha ceza

Avukatları 2 kez ağırlaştırılmış müebbete itiraz etmişti! Eşini ve arkadaşını öldüren polise 5 yıl daha ceza

Bursa'da 2022 yılında otomobilden indirdiği eski eşi Yasemin Ağır (45) ile yanındaki Yahya Aydın’ı tabancayla öldüren polis memuru Bilal Ağır'a, (51) Bölge Adliye Mahkemesi tarafından 5 yıl daha hapis cezası verildi.

Bilal Ağır daha önce Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde eski eşi Yasemin Ağır ve yanındaki arkadaşı Yahya Aydın'ı "kasten öldürme" suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

AVUKATLARI 2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBETE İTİRAZ ETMİŞTİ

Mahkemenin 2 kez ağırlaştırılmış müebbet verdiği Ağır'ın avukatları karara itiraz etmişti. Tutuklu sanığın avukatlarının karara itiraz etmesi üzerine dava Bölge Adliye Mahkemesi'nde yeniden görüldü.

Bilal Ağır, Bursa 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmalarda 32 yıllık polis memuru olarak görev yaptığını belirterek, eski eşi ile yanındaki arkadaşını öldürmemek için profesyonelliğini son ana kadar koruduğunu söyledi. Eski eşini ve arkadaşını öldürmek istemediğini iddia eden Ağır, çıkan arbedede silahın ateş aldığını öne sürdü.

5 YILDA DAHA CEZA ALDI

Tutuklu sanığın, yerden seken kurşunun Şeyma Ünlü'ye isabet etmesi nedeniyle ‘olası kastla yaralama’ suçundan 4 yıl, ‘kamu malına zarar vermek’ suçundan 1 yıl olmak üzere toplam 5 yıl daha hapsine hükmedildi. 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının ise sabit kalmasına karar verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN