Afyonkarahisar Belediyesi'nde dinleme cihazı iddialarının ardından savcılık inceleme başlattı

Afyonkarahisar Belediyesi'nde dinleme cihazı iddialarının ardından savcılık inceleme başlattı

AK Parti'den CHP'ye Afyonkarahisar Belediyesi Başkanı Burcu Köksal, belediye binasında prizlerin altı da dahil olmak üzere çok sayıda böcek ve kamera bulunduğunu öne sürmüştü. Gündeme gelen iddiaların ardından Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü inceleme başlattı.

Yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen CHP'li Burcu Köksal, görevi devraldıktan sonra belediye binasında gizli dinleme ve izleme cihazları bulunduğunu iddia etmişti.

Köksal'ın makam masasını görüntülemek üzere yerleştirildiği belirtilen kamera düzeneğiyle
ilgili ekiplerin yaptığı ilk tespit sırasında çekilen görüntülerin yayınlanmasının ardından savcılık harekete geçti.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü birimleri belediyede bulunduğu belirtilen cihazlarla ilgili incelemelerine başladı. Belediye yetkilileri ise diğer odalarda da inceleme yapılması için emniyete talepte bulunuldu.

Emniyet ve savcılığın işlemlerini tamamlamasının ardından Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın konuyla ilgili açıklama yapacağı öğrenildi.


afyonkarahisar belediyesi'nde dinleme cihazı iddiaları üzerine savcılık harekete geçti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN