Yastık altında altını olanlar dikkat! Ünlü ekonomist son tahminini paylaştı. Rakama duyan döviz bürosuna koşacak

Yastık altında altını olanlar dikkat! Ünlü ekonomist son tahminini paylaştı. Rakama duyan döviz bürosuna koşacak

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yerel Seçimlerin ardından yükselişe geçen altın fiyatları vatandaşları korkuturken 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Altın alınır mı satılır mı?' soruları merak konusu oldu. Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, yastık altında altın biriktirenleri uyardı. Ünlü ekonomist son tahminini paylaştı. Rakama duyan döviz bürosuna koşacak. İşte güncel altın fiyatları...

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Gram altın 2.410 liraya kadar dayanırken 3.963 TL'ye kadar tırmandı. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Altın alınır mı satılır mı? Altın daha da yükselecek mi?' sorularını araştırırken Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran'dan korkutan uyarı geldi. Yastık altında altını olanlar dikkat! Ünlü ekonomist son tahminini paylaştı. Rakama duyan döviz bürosuna akın edecek.

TGRT Haber'e çıkan ekonomist Mert Başaran borsa, altın, dolar ve kripto paralar hakkında önemli uyarılarda bulundu. Hissenin her zaman daha yüksek olduğunun altını çizen Başaran, "Ben her zaman hisse senedi ağırlıklı fonlar almanızı tavsiye ediyorum. Geçmiş istatistikler gösteriyor ki, bireysel hisse senedi seçmektense hisse senedi fonlarını seçtiğinizde getirileriniz daha yüksek oluyor." dedi.

yeni-proje-2024-04-23t100509-646.jpg

DOLAR ALINIR MI SATILIR MI?

Doların yatırım aracı olmadığını vurgulayan Başaran, "Dolar bir yatırım aracı değildir. Yüzde 400 kazandım diye mutlu olmazsınız son 5 yılda, simit yüzde 1000 artarken. Bu yatırım aracı olmadığının ispatıdır." şeklinde konuştu.

"ALTINLARINIZI SAKIN SATMAYIN"

Yastık altında altın biriktirenlerin altınlarını satmaması konusunda uyaran Başaran, "Savaş ve gerginlik piyasaları korkuttu. Bu gibi durumlarda güvenli liman altına yükselişe geçti. Altında tedbirli olmak lazım, al dediğimiz noktalar biraz geçti. Altınınız varsa satmaya gerek yok." ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-04-23t100534-310.jpg

23 NİSAN GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

  • Gram altın satış fiyatı: 2.414,23 TL
  • Çeyrek altın satış fiyatı: 4.169,00 TL
  • Yarım altın satış fiyatı: 8.517,00 TL
  • Tam altın satış fiyatı: 16.619,70 TL
  • Cumhuriyet altını satış fiyatı: 16.601,00 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN