Türk inşaat devi iflas etti, onlarca proje yarım kaldı! Mahkemeden konkordatoya ret kararı: Resmen kalemi kırıldı

Türk inşaat devi iflas etti, onlarca proje yarım kaldı! Mahkemeden konkordatoya ret kararı: Resmen kalemi kırıldı

Özellikle Bursa ve yurtdışında faaliyet gösteren Türk inşaat devi iflas etti, onlarca proje yarım kaldı. Şirketin iflası sonrasında detaylar da ortaya çıktı…

İnşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Taham İnşaat’ın önceden yaptığı konkordato talebi kabul edilmişti. Bu süreci uzatmak için yeniden başvuran Taham İnşaat, şimdi mahkemenin reddi ile karşılaştı. Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, şirketin resmen iflasına karar verdi.

Mahkeme tarafından verilen iflas kararı ile beraber 2013 yılında kurulan şirketin iflası resmen açıklanmış oldu.

taham-insaat-iflas-1.jpg

İFLASI MAHKEME DUYURDU

Bursa İflas Müdürlüğü, Taham İnşaat Emlak Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin iflasının açılmasına dair yayımladığı kararında şu ifadelere yer verdi:

“Taham İnşaat Emlak Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 20/03/2024 tarih ve 2021/480 E. sayılı kararı ile iflasına, iflasın aynı tarih ve saat 14:24’da açılmasına karar verilmiştir. İcra İflas Kanunu’nun 166. maddesi gereğince ilanen tebliğ olunur”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN