Sigaraya bir zam daha! Tiryakiler artık içmeye korkacak, en ucuzu o rakamı buldu: İşte güncel fiyatlar

Sigaraya bir zam daha! Tiryakiler artık içmeye korkacak, en ucuzu o rakamı buldu: İşte güncel fiyatlar

Fiyatı peş peşe artan sigaraya bir zam daha geldi. Tiryakilere kötü haberi Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar verdi. İşte, yeni zamla birlikte güncellenen fiyatlar…

Mayıs ayı ile birlikte zam haberleri de peş peşe gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilk kötü haber sigaraya geldi ve sigara fiyatları yine arttı…

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden PM sigara grubuna zam yapıldığı bilgisini paylaştı. Zamlı sigara fiyatları bugün (4 Mayıs) itibari ile geçerli olacak.

Dündar paylaşımında "Sigaraya bir zam daha... Sigaraya zam yağmuru devam ediyor. PM grubuna zam geldi" ifadelerini kullandı.

sigaraya-yeni-zam-1.jpg

EN UCUZU 63 TL OLDU

Gelen bu son zam ile beraber Philip Morris (PM) grubunun en pahalı sigarı 70 TL, en ucuz sigarası ise 63 TL oldu.

Nisan ayındaki zamla birlikte Philip Morris grubunun en pahalı sigarası 67 TL, en ucuzu ise 60 lira; BAT sigara grubunun en pahalı sigarası 72 TL, en ucuzu 56 lira; TT sigara grubunun en pahalı sigarası 62 TL, en ucuzu 50 lira olmuştu.

JTİ sigara grubu ise zammın ardından 1 TL'lik indirime gitmişti. Sigara grubunun en pahalı sigarası 67 TL, en ucuzu ise 56 lira olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN