Milyonlarca emekliye müjdeli haber az önce geldi! Bugünden itibaren ücretsiz oldu. Son dakika olarak duyurdular

Milyonlarca emekliye müjdeli haber az önce geldi! Bugünden itibaren ücretsiz oldu. Son dakika olarak duyurdular

Yerel Seçimler öncesi milyonlarca emekli maaşına ek zam bekliyordu. Özellikle gelen yüzde 49.25 zam oranı sonrası en düşük emekli maaşı 10 bin TL oldu ancak bu skala emeklilere yetmez hale geldi. Maaşlarına zam bekleyen emeklilere güzel haber ise az önce geldi. Milyonlarca emekliye müjdeli haber! Bugünden itibaren ücretsiz oldu. Hemen kontrol edin. İşte detaylar haberimizde...

2024 Ocak ayında emekli maaşlarına yüzde 49.25 oranında zam yapıldı. Gelen zam sonrası en düşük emekli maaşı 10 bin TL olarak belirlendi. Gelen zam enflasyon karşısında hızla erirken gözler ek zamma çevrildi. Milyonlarca kişi 'Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi?' sorusunu araştırırken güzel haber geldi. Milyonlarca emekliye müjdeli haber az önce geldi! Bugünden itibaren ücretsiz oldu.

MİLYONLARCA EMEKLİYE MÜJDE! BUGÜNDEN İTİBAREN ÜCRETSİZ OLDU

Seçimler ile birlikte bazı belediye başkanları emeklilere özel destek paketlerini açıklamaya başladı. Elektrik, doğal gaz, pazar desteği gibi imkanlar sunulurken güzel bir haber daha geldi. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, milyonlarca emekliye güzel haberi verdi. Dinçer, emekliler için kuaför salonunda ücretsiz tıraş imkanını tanındığını duyurdu.

yeni-proje-2024-04-28t130052-266.jpg

Aksaray Belediyesi'nin ait kuaför salonu, emekli dinlenme evi bahçesinde hizmet verdiği belirtildi. Emeklilerin ücretsiz kuaför hizmetinden faydalanacağı berber salonunda hijyenik ortamda saç kesimi ve bakımı yapılacağı aktarıldı.

SON DAKİKA OLARAK AÇIKLADILAR: HERKESE HİZMET VERİLECEK

Aksaray Belediyesi Berber Salonu, hafta içi her gün sabah saat 08.00'dan itibaren hizmet vereceği açıklandı. Talepler doğrultusunda kuaför salonu cumartesi günü de hizmet verileceği ifade edildi.

yeni-proje-2024-04-28t130040-261.jpg

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi olarak şehirde yaşayan 7'den 70'e herkese hizmet verdiklerini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN