İslam Memiş, gram altın tahmininde ısrarcı: Bu seviyeyi görecek! Kısa vadede değişim kaçınılmaz

İslam Memiş, gram altın tahmininde ısrarcı: Bu seviyeyi görecek! Kısa vadede değişim kaçınılmaz

Piyasalardaki hareketlilik sonrası piyasa uzmanı İslam Memiş, altın için o seviyeyi işaret etti ve kısa vadede tahminleri paylaştı. İşte, İslam Memiş altın yorumları...

Son dönemde hareketliliğini sürdüren altın piyasası düşüşe geçti. Kâr satışı yiyen ons altın fiyatı 100 dolar geriledi. Finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları için rakam verdi.

İSLAM MEMİŞ ALTIN YORUMU

12punto'da yer alan habere göre, İslam Memiş'in konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

"Ons altın 2431 dolar seviyesine kadar yükseldi. Panik alımı yapmayın uyarım vardı. Akşam saatlerinde 100 dolarlık bir gerileme yaşandı. Gram altın fiyatında 2700 TL seviyesine kadar bir yükseliş yaşandı. 140 liralık bir gerileme gerçekleşti. Haftayı 2575 lira seviyesinden kapadı

ALTIN FİYATLARI DÜŞECEK Mİ YÜKSELECEK Mİ?

Bu saatten sonra düşecek mi yükselecek mi diye bir şey yok. Vatandaşlar elindeki varlıkların fiyatlarına değil miktarlarına odaklanacak. Ons altın tarafında 2343 dolar seviyesinden haftayı tamamladı. 2431 dolar seviyesine kadar yükselmişti. Panik alımı yapmayın uyarım vardı.

Burada 3000 dolar seviyesi sürpriz değil. Gram altın serbest piyasalarda 2575 lira seviyesinden haftayı tamamlamıştı. Gram altında 3000-3500 lira seviyesi beklentim sürüyor. Pazartesi günü itibarıyla gram altında 3 binli rakamlar görülebilir. 3000-3500 lira seviyesine kısa vadede bakmaya devam edeceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN