İflas haberleri arka arkaya geliyor! Enflasyon dalgası tanınmış bir inşaat şirketini daha yuttu

İflas haberleri arka arkaya geliyor! Enflasyon dalgası tanınmış bir inşaat şirketini daha yuttu

İflas haberleri peş peşe geliyor! Enflasyon dalgası şimdi de tanınmış bir inşaat şirketini daha yuttu! O şirketin iflasına karar verildi...

Bursa merkezli inşaat şirketi Taham İnşaat, 2013 yılında kurulduğu günden bu yana sektörde önemli projelere imza atmıştı. Ancak, yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle önceki konkordato talebi reddedildikten sonra, yeniden başvurdu. Ne var ki, son başvurusu da olumsuz yanıtla karşılandı. Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Taham İnşaat'ın iflasına karar verdi, böylece 11 yıllık şirketin öyküsü sona erdi.

Technology to Dominate the Construction Industry in 2022 - Zepth

Bursa İflas Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Taham İnşaat Emlak Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin iflasının açılmasına dair kararın 20 Mart 2024 tarihinde alındığı belirtildi. Karar ise şu şekilde:

"Taham İnşaat Emlak Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 20/03/2024 tarih ve 2021/480 E. sayılı kararı ile iflasına, iflasın aynı tarih ve saat 14:24’da açılmasına karar verilmiştir. İcra İflas Kanunu’nun 166. maddesi gereğince ilanen tebliğ olunur"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN