Dolarda şaşırtan açıklama! Evdeki hesap çarşıya uymadı! Herkes elden çıkaracak! O tarihte düşüyor…

Dolarda şaşırtan açıklama! Evdeki hesap çarşıya uymadı! Herkes elden çıkaracak! O tarihte düşüyor…

Seçimlerini tamamlanması ile birlikte dolar kurunda artış yaşanacağı söylentilerinin altı boş çıktı. Dolar kurundaki düşüş yatırımcıları tedirgin ederken yıl sonuna kadar rakamların hangi seviyede olacağı ise en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 2025 yılına herkes dolarları elden çıkaracak. İşte 6 Mayıs güncel döviz kurları…

Geçtiğimiz hafta dolar kurunda yaşanan kayıplar ile birlikte yeni haftada rakamların ne olacağı da araştırılmaya devam ediyor. Dolar kurunda kuru riski devam ederken yabancı ve yırtıcı yatırımcının Türk lirasına olan talebi de arttıkça artıyor. Dolar Kapalıçarşı'da yeni gün 32,19 seviyesinde başlarken Euro 34,57 TL, İngiliz Sterlini 40,09 TL, İsviçre Frangı ise 34,04 TL'den başladı. İşte 6 Mayıs güncel döviz kurları…

EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI

Seçimlerin ardından dolar kurunda fiyat yükselişine işaret eden uzmanlar seçimlerin tamamlanması ile birlikte hayal kırıklığına uğradı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P), Türkiye'deki kredi notunun yükseltilmesi ile birlikte gelecek sıcak Paranın da önünü açtı. S&P yıl sonunda dolar kurunun 31,88 TL seviyesinde olacağına işaret etti. 2025 yılında dolar rakamlarının 43 TL bandında yer alacağı belirtilirken yabancı bankalarda yıl sonu Dolar kuru tahmini 42- 45 TL tahminleri geliyor.

dolar-fiyatlari.jpg

S&P’den gelen son Dolar tahminleri yatırımcıyı da şaşırttı. 2025 yılına kadar doların 1TL'lik düşüş ile 31,88 TL seviyesinde yılı tamamlaması bekleniyor. 2025 yılında ise doların 11 TL'lik bir artış ile 43 TL bandına yükselmesi bekleniyor.

6 MAYIS 2024 GÜNCEL DÖVİZ KURLARI

6-mayis-dolar-kuru.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN