Bizim Toptan, Şırnak’ta yeni mağaza açtı

Bizim Toptan, Şırnak’ta yeni mağaza açtı

Bizim Toptan, Şırnak’ın Cizre ilçesinde açtığı yeni mağaza ile müşterilere hizmet vermeye başladı. Yeni açılan mağazayla birlikte bölgeye kesintisiz tedarik sağlanırken, bölgedeki ticaretin daha da güçleneceği belirtildi.

Perakende devi Bizim Toptan, müşterilerine daha yakın olabilmek ve bölgedeki ticareti desteklemek amacıyla Şırnak'ta yeni bir mağaza açtı. Yapılan açılışla birlikte Bizim Toptan'ın ülke genelindeki mağaza sayısı 183'e yükselirken, Cizre'deki işletme sahipleri ve esnaf da geniş ürün portföyünden ve toptan fiyat avantajından faydalanabilecek.

Bizim Toptan'ın geniş ürün yelpazesi ve tedarik kapasitesi, bölgedeki işletme sahiplerine ve esnafa ihtiyaç duydukları ürünlere kolay erişim imkanı sunacak.

Ayrıca, dijital platformlar üzerinden verilen siparişlerin mağazadan teslim alınabileceği "Tıkla Gel Al" hizmeti de müşterilerin hızlı ve pratik alışveriş deneyimi yaşamalarını sağlayacak.

yeni-proje-5-001.jpg

'ÜLKEMİZ İÇİN KATMA DEĞER ÜRETİYORUZ'

Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı mağaza yatırımlarının süreceğini belirterek “Cizre’de müşterilerimizin hizmetine sunduğumuz yeni mağazamızla Türkiye’de yer aldığımız il sayısını da artırarak 72 ilde 183 mağazaya ulaştık. Ev dışı tüketim sektörünün lider tedarikçisi olarak saha ekiplerimiz vasıtasıyla ülkemizin 81 iline hizmet veriyoruz.

Güçlü tedarik ve lojistik altyapımız sayesinde yeni mağazamız ile buradaki müşterilerimize kesintisiz tedarik sağlayarak bölgedeki ticaretin gelişmesine katkı sunacağız. Aynı zamanda gerçekleştireceğimiz istihdamla nitelikli insan kaynağının artmasına da destek olacağız. Önümüzdeki dönemde de yatırımlarımızı sürdürerek ülkemiz için katma değer üretmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN