Göçmenlere Yunan zulmü

Göçmenlere Yunan zulmü

Edirne’den Yunanistan’a geçen bir grup göçmen, Yunanistan polisi tarafından para ve kıyafetleri alınıp dövüldükten sonra Türkiye’ye geri gönderildi

Göçmenlerin, Edirne’den Yunanistan’a geçme mücadelesi devam ederken, Meriç Nehri üzerinden geçiş yaptıktan sonra Yunan polisi tarafından yakalananlar, Türkiye’ye geri gönderiliyor.Suriyelilerden oluşan göçmen grubu, Yunan polisleri tarafından dövülüp, gasp edilip paraları alındıktan sonra Türkiye’ye geri gönderildiklerini söyledi.Uzunköprü ilçesine bağlı Kiremitçisalih köyünden sınırı geçen bir grup göçmenler sınırı geçtikten yunan polisi tarafından darp edilerek Türkiye’ye geri gönderildi. Darp edilip paralarına el konulan göçmenler 112 sağlık ekipleri tarafından Uzunköprü Devlet Hastanesine getirildi.

EDİRNE/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN