Küçük kız odasında 'canavar' olduğunu söyledi, şoke eden gerçek ortaya çıktı: Tavan arasında on binlerce arı!

Küçük kız odasında 'canavar' olduğunu söyledi, şoke eden gerçek ortaya çıktı: Tavan arasında on binlerce arı!

ABD'nin North Carolina eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kızlarının "Odamda canavar var" sözlerini hayal ürünü zannedip ciddiye almayan aile, daha sonra yaptığı incelemelerde şoke oldu. Tavan arasından 60 binden fazla arı ve 45 kilogram bal çıkarıldı. Sekiz aydan fazladır tavan arasında yuvalandığı değerlendirilen arılar, evin tesisat sistemine yaklaşık 20 bin dolar zarar verdi.

Akıllara durgunluk veren olay ABD'nin North Carolina eyaletinde yaşandı. BBC'de yer alan habere göre; Charlotte şehrindeki bir çiftlik evinde yaşayan 3 yaşındaki Saylor Class, ailesine sürekli "Odamda canavar var." diyordu.

9160866.jpg

AİLE KIZININ ŞİKAYETLERİNİ 'HAYAL ÜRÜNÜ' ZANNETTİ

Class'ın ebeveynleri ilk başlarda kızlarının şikayetlerini "hayal ürünü" olarak değerlendirdi. Anne Massis Class, kızının şikayetlerini çok ciddiye almadıklarını belirterek, "Hatta kızıma bir şişe su verdim ve canavarı gördüğünde ona bu suyu sıkmasını söyledim." dedi.

9160868.jpg

TAVAN ARASINDA ON BİNLERCE ARI!

Küçük kızın odasında bir şeyler olduğuna dair şikayetleri artınca aile hareke geçti. Massis Class, yaptığı incelemelerde tavan arası ve baca yakınında arı kovanı olduğunu fark etti. Anne, gördüğü görüntü karşısında 3 yaşındaki kızının şikayetlerinde daha dikkatli olacağını söyledi.

9160867.jpg

Ailenin eve çağırdığı arıcı, küçük kızın yatak odasındaki tavan arasında arıların uçuştuğunu gördü. Arıcı, beraberinde getirdiği termal kamerayla Saylor Class'ın odasının duvarlarını taradı ve on binlerce arının tavan arasına yuvaladığını tespit etti.

9160870.jpg

45 KİLOGRAM BAL ÇIKARILDI

Arıların duvarın bu kadar derine indiğine daha önce şahit olmadığını ifade eden arıcı, arıların dışarı çıkarılması için tavan arası havalandırmasının yanından bir delik açtı. Arıcı 55-65 bin civarındaki arıyı ve 45 kilogramlık bal peteğini tavan arasından çıkardı.

9160869.jpg

ARILARIN EVE ZARARI YAKLAŞIK 20 BİN DOLAR

Massis Class, arıların evden çıkışına ait görüntünün korku filmlerini anımsattığını dile getirdi. Evden çıkarılan arılar vakum makinesi yardımıyla kovana toplandı. Tavan arasında 8 ayı aşkın süredir yuvalandığı değerlendirilen arılar evin tesisat sistemine zarar verdi. Zararın yaklaşık 20 bin dolar olduğu açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN