Kevin Spacey belgeseli geliyor

Kevin Spacey belgeseli geliyor

Hakkındaki cinsel taciz suçlamalarıyla adından söz ettiren oyuncu Kevin Spacey'in belgeseli çıkıyor. "Spacey Unmasked" (Maskesiz Spacey) adını taşıyan belgesel, Birleşik Krallık'ta Channel 4'da 6 ve 7 Mayıs tarihlerinde iki bölüm halinde yayınlandı. ABD'de ise izleyiciler belgeseli HBO Max platformunda izleyebilecekler.

Hollywood'un en saygın aktörlerinden biri olan Kevin Spacey, "The Usual Suspects", "American Beauty" ve "House of Cards" gibi ikonik filmlerle hafızalara kazınmıştı. Fakat 2017 yılında, onlarca cinsel taciz suçlamasıyla gündeme gelmesi kariyerini derinden sarstı ve çökme noktasına getirdi.

Dört erkeğe yönelik cinsel saldırı da dahil olmak üzere toplamda 12 suçlamayla yargılanan Spacey, 2022'de beraat etse de bu davalar gölgesinde kariyerini inşa etmeye devam ediyor.

Bu olayların ardından, 2022 yılında Spacey'nin hayatını ve yaşadığı skandalları konu alan bir belgesel çekileceği duyurulmuştu. "Spacey Unmasked" (Maskesiz Spacey) adını taşıyan belgesel, Birleşik Krallık'ta Channel 4'da 6 ve 7 Mayıs tarihlerinde iki bölüm halinde yayınlandı. ABD'de ise izleyiciler belgeseli HBO Max platformunda izleyebilecekler.

Belgeselin içeriğinde, davayla doğrudan bağlantısı olmayan ve Spacey ile yaşadıkları taciz deneyimlerini ilk kez paylaşan çok sayıda erkek yer alıyor. Ayrıca belgeselde Spacey'nin geçmişi, hiç görülmemiş röportajlar ve arşiv görüntüleri de yer alıyor.

"Spacey Unmasked"in yönetmenliğini ve yapımcılığını Katherine Haywood üstleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN